Tiltrækning

Tiltrækning

Gode kandidater hænger
ikke på træerne

Kombinationen af en stærk rekrutteringsproces og employer branding er vejen til at tiltrække de rigtige kompetencer og profiler til virksomheden. Vi står klar med afprøvede processer og hjælp til hele eller dele af rekruttering og onboarding.

Hvem er bedst egnet til stillingen?

Det kan være svært at tiltrække de rigtige profiler og kompetencer til virksomheden. Erfaring, netværk og stærke profileringsværktøjer gør os i stand til at supportere rekrutteringsprocessen – både fra start til slut eller i enkelte dele.

I mange tilfælde anbefaler vi at supplere rekrutteringsprocessen med en semisearch, hvor vi aktivt searcher kandidater på LinkedIn og i diverse kandidatdatabaser ud fra kriterier godkendt af virksomheden. Vores proces er velafprøvet og består af 7 steps, hvor virksomheden selv beslutter i hvor høj grad, vi skal involveres.

Hvor skarpt står virksomhedens
profil udadtil?

Employer branding handler om at afdække virksomhedens fortælling og sikre, at potentielle kandidater bliver mødt af en attraktiv arbejdsplads. Employer branding er også et effektivt værktøj til at fastholde medarbejdere og øge den interne stolthed. Vi tydeliggør og formulerer virksomhedens profil, så den fremstår så attraktiv som muligt – ikke bare i rekrutteringsprocessen men hele tiden. Employer branding er et kontinuerligt arbejde, der skal vedligeholdes og understøttes af handling og tydelige processer.

En god velkomst

Den rigtige onboarding kan være med til at gøre en stor forskel, når nye medarbejdere kommer til virksomheden. Ved at planlægge et relevant onboardingprogram, sikrer man en tryg opstart, og sender et stærkt signal til både nye og eksisterende medarbejdere.

Din onboarding bliver sat i system, så opgaverne ikke falder ned mellem to stole og alle kender sit ansvar.

Tiltræk medarbejdere i et glødende marked

Få hjælp til at sikre at virksomhedens udvikling kan fortsætte med de rigtige medarbejdere og stærke profiler.
This is a staging enviroment