HR Partnerskab

Skræddersyet Partnerskab

Vores Partnerskab er en fleksibel løsning til din virksomhed, hvor du får tilknyttet en dygtig og fortrolig HR Konsulent på ugentlig basis, projektbaseret eller ad hoc. Partnerskabet kan tilpasses efter behov, hvor vi bidrager med stærke kompetencer til både ejer og ledergruppe og driftssporet – altid med one point of contact og adgang til specialiserede kompetencer i baglandet.

Udvikling

Få afklaring på, om du har sat det rigtige hold, om virksomheden er rustet med de rette kompetencer og få udviklet lederskabet.

Læs mere

Fastholdelse

Ved du, hvordan du sikrer fastholdelse af kompetencer og understøtter motivationen i din virksomhed?
Læs mere

Transition

Få skabt gode processer for Outplacement og Offboarding og bliv klogere på de bagvedliggende årsager. 

Læs mere

Tiltrækning

Får din virksomhed det optimale ud af rekrutterings-
processer
ne, og kan I tiltrække kvalificerede ansøgere? 
 
Læs mere
Partnerskab

Alle virksomheder har et HR behov. Også din.

Behovet for HR og rådgivning handler ikke om størrelsen på virksomheden. Det handler om at have adgang til kvalificeret HR, når behovet er der. Vi forstår både din forretning og organisationen og skaber værdi gennem målrettede løsninger til virksomheden.

”Et Partnerskab er ikke enten eller. Den måde vi arbejder på, kan sagtens integreres med evt. allerede eksisterende HR-kompetencer i virksomheden. Vi kan supplere med løbende sparring, rådgive om konkret HR best practice eller drive udvalgte opgaver. Vi har gode erfaringer med, at vi i fællesskab løfter niveauet af HR – og vi driver også meget gerne HR-funktionen alene.”

Eggsgaard

Eggsgaard

Indsigter der udvikler

Som konsulent er vores vigtigste funktion at skabe indsigt for at udvikle forretningen og sikre, at både kompetencer, motivationer og samarbejdet fungerer optimalt.

Vores rådgivning, koncepter og projekter er funderet i en høj grad af forretningsforståelse, faglighed og evnen til at udvikle mennesker. Vi kender de udfordringer og situationer, der opstår i hverdagen og har værktøjerne til at reagere i tide, skabe forebyggende indsatser og udvikle forretningen i den rigtige retning på alle organisatoriske niveauer.

Værdi på bundlinjen

Vi er drevet af nærvær og sammenhængen mellem mennesker og organisationer og arbejder samtidig forretningspræget og strategisk stærkt funderet. Vi skal bringe værdi til bundlinjen og skabe meningsfuld vækst for dig som ejer.

Det gør vi ved at stille de rigtige spørgsmål, som både udfordrer og respekterer dit verdenssyn, dit lederskab og din forretning. Vi står bag dig som ejerleder, hvor vi gennem vores rådgivning og arbejde sætter dig op til succes.

This is a staging enviroment