Om os

Vi er drevet af sammenhænge
og mennesker

Hvordan skaber man den bedste kobling mellem organisation og mennesker? Det spørgsmål arbejder vi med hver dag, når vi fungerer som rådgivere, HR Konsulenter og sparringspartnere for ledere og ejere i store og små organisationer.
Jane

Jane

Senior HR Konsulent

Glade og dygtige medarbejdere er et resultat af kompetent ledelse. Mit arbejde består i at supportere den ledelse og på den måde være med til at skabe den bedste arbejdskultur. Med snart ti år på bagen inden for HR, har jeg erfaring med alt fra rekruttering, strategisk sparring og udvikling af både ledere og teams, til spørgsmål om persondataret eller de svære samtaler, der kan opstå. 

Min ambition er at bidrage til klare linjer imellem ledelsen og den enkelte medarbejder, og det gør jeg ved at have fuldstændig styr på min juridiske værktøjskasse, samtidig med at jeg møder begge parter med respekt, spidsede ører og medmenneskelighed.

Pernille

HR Konsulent
Omdrejningspunktet for mit arbejde er spændingsfeltet mellem økonomi, organisation og menneske. Mit fokus er på udvikling af både medarbejdere, ledere, teams og virksomheden og på menneskelige psykologiske faktorers indvirkning på vilkårene for ledelse og samarbejde. Jeg søger at balancere strategiske målsætninger og menneskelige hensyn med det formål at skabe øget værdi for den enkelte og for virksomheden som helhed. Jeg designer og implementerer HR-initiativer, der skaber reel værdifuld forandring og sørger for, at hele virksomheden føres trygt igennem forandringsprocesserne.

Anett

Ejer og Senior HR Konsulent

I Egsgaard – Organisation & Ledelse er min primære rolle at facilitere ledelsesudvikling enten i grupper eller 1-1. Samtidigt arbejder jeg med rekrutteringer på C-level niveau eller bestyrelsesposter. 

Jeg er meget optaget af meningsskabelse og sammenhæng – og det er vigtigt for mig at udbrede et kendskab til modig og tillidsbaseret ledelse. Indsigt skaber udsyn

Hos Egsgaard – Organisation & Ledelse arbejder vi på baggrund af dyb faglighed, flere års erfaring og menneskelig indsigt. Vi stræber efter at skabe rammerne for tillidsbaseret rådgivning, udvikling og trygge forandringer.

Nærvær

Nærvær

Det kræver nærvær at opbygge fortrolige rum og relationer, uanset hvilket niveau i organisationen, man befinder sig på. Det gør vi gennem samtaler, sparring og velfungerende værktøjer.

Tydelighed

Tydelighed

Vi stiller de svære og udfordrende spørgsmål, der gør en forskel for dit lederskab, din organisation og din virksomhed. Det kræver mod, og vi mestrer balancen mellem det menneskelige og det udfordrende – selvfølgelig med respekt for det, der allerede fungerer.

Handlekraft

Handlekraft

Forandring kræver handling. Vi ved, hvad der virker for din organisation og din ledelse og er i stand til at drive forandringsprocesser, HR koncepter og interne processer på en tryg og værdifuld måde.
Hvem er vi?

Vi er Egsgaard - Organisation & Ledelse

Tag et kig ind bagved og følg med i vores afvekslende hverdag, der både byder på spændende møder, undervisning og værdifuld sparring med hinanden.

Det siger vores kunder

This is a staging enviroment