Om os

Vi er drevet af sammenhænge
og mennesker

Hvordan skaber man den bedste kobling mellem organisation og mennesker? Det spørgsmål arbejder vi med hver dag, når vi fungerer som rådgivere, HR Konsulenter og sparringspartnere for ledere og ejere i store og små organisationer.

Louise

Partner & Senior HR Konsulent
Som HR Konsulent er mit afsæt mennesket. Gennem nærvær og tydelighed søger jeg at skabe indsigt for den enkelte. Gennem udviklende relationer og forretningsunderstøttende rådgivning skaber jeg rum til, at både hjerne og hjerte sættes i spil, for netop i dét samspil ligger potentialet for vækst og værdi. Det bidrager til at tegne en organisation, som ikke blot er målbar, men også mærkbar for medarbejderne, ledelsen og kunderne. Det er med til at sikre god performance, høj trivsel og en solid bundlinje.

Pernille

HR Konsulent
Omdrejningspunktet for mit arbejde er spændingsfeltet mellem økonomi, organisation og menneske. Mit fokus er på udvikling af både medarbejdere, ledere, teams og virksomheden og på menneskelige psykologiske faktorers indvirkning på vilkårene for ledelse og samarbejde. Jeg søger at balancere strategiske målsætninger og menneskelige hensyn med det formål at skabe øget værdi for den enkelte og for virksomheden som helhed. Jeg designer og implementerer HR-initiativer, der skaber reel værdifuld forandring og sørger for, at hele virksomheden føres trygt igennem forandringsprocesserne.

Rikke

HR Konsulent

Jeg er drevet af at skabe værdi og understøtte forretningen, dens kerneopgave og de strategiske målsætninger gennem mit arbejde med ledere og medarbejdere. Med udgangspunkt i jeres forretning bidrager jeg med at udvikle og drive HR-processer, der skaber struktur og trygge rammer i en ellers dynamisk verden. Det er vigtigt for mig at opbygge tillidsfulde relationer, så jeg kan være en fortrolig sparringspartner i både de store og små spørgsmål, og på den måde understøtte og udvikle den enkelte leders lederskab og evne til at skabe følgeskab og engagement.

Ida

Junior HR Konsulent

Trivsel og tryghed hos både virksomhed og den enkelte medarbejder er helt grundlæggende elementer for vækst og udvikling. Mit arbejde i HR-feltet præges af struktur og omhyggelighed, der er med til at skabe netop disse elementer for jeres virksomhed. Jeg gør en dyd ud af at skabe overblikket og følge op på drift og trivsel. Med styr på basale HR-processer, -initiativer og administration, skabes der grobund for perfomance, udvikling og vækst.

Anett

Stifter & PartnerIndsigt skaber udsyn

Hos Egsgaard – Organisation & Ledelse arbejder vi på baggrund af dyb faglighed, flere års erfaring og menneskelig indsigt. Vi stræber efter at skabe rammerne for tillidsbaseret rådgivning, udvikling og trygge forandringer.

Nærvær

Nærvær

Det kræver nærvær at opbygge fortrolige rum og relationer, uanset hvilket niveau i organisationen, man befinder sig på. Det gør vi gennem samtaler, sparring og velfungerende værktøjer.

Tydelighed

Tydelighed

Vi stiller de svære og udfordrende spørgsmål, der gør en forskel for dit lederskab, din organisation og din virksomhed. Det kræver mod, og vi mestrer balancen mellem det menneskelige og det udfordrende – selvfølgelig med respekt for det, der allerede fungerer.

Handlekraft

Handlekraft

Forandring kræver handling. Vi ved, hvad der virker for din organisation og din ledelse og er i stand til at drive forandringsprocesser, HR koncepter og interne processer på en tryg og værdifuld måde.
Hvem er vi?

Vi er Egsgaard - Organisation & Ledelse

Tag et kig ind bagved og følg med i vores afvekslende hverdag, der både byder på spændende møder, undervisning og værdifuld sparring med hinanden.

Det siger vores kunder

This is a staging enviroment