Ledelsescoaching

Ledelsescoaching

Det er den, du er, der driver det, du gør

Det er en stor opgave at bedrive bevidst og personligt lederskab. Måske er du i tvivl om, hvad du skal bygge dit lederskab på? Måske mangler du retning? Vores coaches står klar til at give dig indsigt.

Sæt dig selv op til succes

Som leder står du ofte i komplekse organisatoriske strukturer og forandringsprocesser. Gennem ledercoaching kan vi sammen skabe den indsigt og viden, der er nødvendig for at sætte både dig selv og dine medarbejdere op til succes.

En ting er at have ledervisioner. Noget helt andet er at kommunikere dem til resten af organisationen. Gennem vores coaching sessioner får du værktøjer til at sætte dig selv mere i spil og kommunikere tydeligere og mere engagerende.

Anett Egsgaard - Coaching af
ejerledere, topledere og bestyrelser

Jeg har en unik baggrund, der kombinerer intense studier indenfor både klassiske ledelsesfag som strategi, for­ret­ningsud­vikling, økonomi (MBA) og studier i organisationspsykologi (MPO) med praktisk erfaring inden for opstart og drift af egen virksomhed samt overtagelse af familievirksomhed og ledelse heraf. Det giver dig mulighed for en stærk sparring hele vejen rundt.

Louise Rod – Coaching af ejerledere, ledere og medarbejdere

Som uddannet sociolog og certificeret coach får du en fortrolig sparringspartner med praktisk erfaring i selv at gå vejen ledelsesmæssigt, navigere i et ledelsesrum og at skabe følgeskab. I sessionerne kaster vi lys på dig og dit lederskab. Du opnår indsigter som løfter din forståelse for, hvorfor du gør som du gør, og hvordan du kommer til at stå i vejen for dig selv og andre samt værktøjer og kompetencer til at skabe og lykkes med din ledelsesvision.

Hvad koster coaching?

En coachingsession varer som udgangspunkt 1 time og spænder prismæssigt fra 1.300 – 2.500 DKK plus moms afhængigt af coachingtypen. Vi tilbyder også klippekort á 10 sessioner, som kan bruges af flere fra samme virksomhed.

Kontakt os og book en afklarende telefonsamtale på 15 minutter med Louise. Her afklarer vi sammen, hvilken coach som passer til dig med det bidrag, som du har brug for.

Coaching, der tager udgangspunkt i dit lederskab

Kontakt os og hør mere om, hvordan et ledercoachingforløb kan styrke dit personlige lederskab.
Anett Egsgaard
This is a staging enviroment