Jobcoaching

Jobcoaching

Er du kørt fast i dit arbejdsliv?

Jobcoaching er til dig, der oplever manglende arbejdsglæde eller ønsker personlig udvikling i din stilling. Vi coacher dig til større forståelse med indsigter og værktøjer, der belyser, hvad der driver dig i dit arbejdsliv.

Jobcoaching er helt sikkert
også for dig

Jobcoaching henvender sig ikke kun til medarbejdere, der er opsagt eller står mellem jobs. Sidder du i en fast stilling, men oplever manglende arbejdsglæde eller udfordringer, kan coaching være særdeles værdifuld.

Vores certificerede coaches står klar til at give dig værktøjerne og indsigterne til at se, hvad det kræver at blive gladere for sit job. Står du uden job, kan vores coaching sessioner afklare, hvilke kompetencer du har, og hvor de bedst sættes i spil, så dine drømme for dit arbejdsliv kan blive opfyldt.

Stærke profilværktøjer

Vi anvender en lang række profileringsværktøjer, når vi skal afdække dine faglige kompetencer og menneskelige motivationsfaktorer. Værktøjerne giver os et godt fundament for skabe indsigter og værktøjer til at opnå dine drømme.
Vi anvender Enneagrammet, DiSC og Wave til personprofilering samt en Swift analyse til at udarbejde en kognitiv profil.

Hvad koster jobcoaching?

En session jobcoaching varer som udgangspunkt 1 time, og vi skræddersyer oftest et forløb med flere sessioner og brug af profilværktøjer.

Kontakt os og book en afklarende telefonsamtale på 15 minutter med os. Her afklarer vi sammen, hvilken coach som passer til dig med det bidrag, som du har brug for.


Kontakt os hør mere

Et bedre arbejdsliv gennem coaching

Kontakt os og book en afklarende telefonsamtale på 15 minutter med os. Her afklarer vi sammen, hvilken coach som passer til dig med det bidrag, som du har brug for.


Kontakt os

Egsgaard – Organisation & Ledelse er en fortrolig og erfaren sparringspartner for din organisation.

Find mere

Kontaktoplysninger

This is a staging enviroment