Stamdatasystem

Stamdatasystem

Få et intuitivt HR system, der mindsker tidsforbruget

Med vores digitale stamdatasystem får virksomheden et stærkt værktøj, der nemt og intuitivt kan bruges af hele organisationen.

Styr på stamdata

Med stamdatasystemet holder i nemt styr på alle data for både medarbejdere, afdelinger og organisation. Systemet lever naturligvis op til alle GDPR regler og kan tildele differentierede roller til forskellige medarbejdere, så indholdet altid er relevant på det givne niveau. Det er muligt at underskrive digitale dokumenter med MitId og trække rapporter ud fra systemets data.

Digitaliser HR processerne

Med stamdatassystemet kan virksomheden digitalisere forskellige HR koncepter og processer som MUS, trivselsundersøgelse, kompetencemapping, udviklingsprocesser og interaktive personalehåndbøger. Det skaber tidsbesparende processer og giver bedre overblik. Stamdatasystemet kan naturligvis også tale sammen med vores digitale rekrutteringssystem.

Tilpasset størrelsen på virksomheden

Den skalerbare løsning gør stamdatasystemet ideelt til både større og mindre virksomheder, fordi det kan skræddersys til behovene – og naturligvis udbygges. Der udvikles løbende nye moduler, og vi yder support, både i integreringsfasen og efterfølgende. Abonnementsordningen betyder, at prisen altid afspejler størrelsen på virksomheden.

Kom godt i gang med stamdatasystemet

Få digitaliseret det administrative HR arbejde med vores intuitive softwareløsning, der også spiller sammen med rekrutteringssystemet.
This is a staging enviroment