Enneagramuddannelse

Enneagramuddannelsen

Forstå hvorfor du gør, som du gør, og hvorfor andre gør, som de gør

Enneagramuddannelsen giver dig større indblik i den dynamik, der opstår i mødet mellem mennesker. Du vil opnå større forståelse af dig selv og andre, så det bliver nemmere at forløse dit potentiale både personligt og fagligt.

Er Enneagramuddannelsen
noget for mig?

En uddannelse i Enneagrammet kan give mening for alle, uanset om du vil udvikle dig personligt eller fagligt. Du får værktøjer, der vil styrke dit fundament og få et stærkt og nuanceret indblik i selvudvikling.

Måske arbejder du som konsulent, rådgiver eller coach og måske er du bare nysgerrig og ønsker større forståelse for din omverden. Med Enneagramuddannelsen vil du blive bedre til at kommunikere, forstå forskellene mellem os og få flere perspektiver på dit liv og din karriere.

Fra teori til praksis

For os er det vigtigt, at uddannelsen giver dig nogle værktøjer, som du kan tage med dig videre ud i livet. Derfor er Enneagramuddannelsen en god blanding af teori og praksis.

Det betyder helt konkret, at vi i løbet af uddannelsens moduler tager udgangspunkt i at omsætte din selvindsigt til praksis således, at den rent faktisk kommer til at gøre en forskel i dit personlige og arbejdsmæssige liv.

Tilmeld dig Enneagram-uddannelsen i dag

Vil du vide mere om Enneagramuddannelsen eller tilmelde dig vores næste forløb, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Anett Egsgaard
This is a staging enviroment